Skylagring: Har du kontroll på alle filene dine?

I dag er det et hav av skylagring tilgjengelig. De mest kjente er kanskje OneDrive, og Dropbox. Jottacloud er også et veldig fint alternativ. Har du et Office 365 abonnement, enten som privat person, eller som bedrift, følger det med 1tb lagring i skyen. I bedrifts abonnementene har man faktisk 1tb pr brukerkonto. Hva gjør dere med backup av filer i dag? Jobber man i et windows miljø, vil jeg si at OneDrive er et veldig fint alternativ.

Skal man ha en ren backup løsning, vil jeg kanskje si at Jottacloud er best. Det skal sies at at jottacloud også fint kan brukes som en motor til å synkronisere filer i mellom pcer. Men Jotta sin løsning kommer best til sin nytte som skybackup. Spesielt for folk som bruker mye store filer, og muligens kan trenge mer enn 1tb lagring. Jottacloud koster nemlig bare 590,- pr år for ubegrenset mengde lagring.

Tiden for lagring på minnepinner og usb-harddisker er forbi. Tape stasjoner er er musemsklare, og dvder kan brukes som sendeplater. Lagring i skyen er tingen.

Tenk over et par ting.

  • Hva skjer hvis telefonen din blir ødelagt til det ugjenkjennelige?
  • Hva skjer hvis du mister den bærebare pcen din?
  • Og hvis den ultimate tragedien skjer, hva skjer hvis det brenner hjemme hos deg?

Det finnes mange fler scenarioer hvor man kan risikere et datatop. Nesten alle skylagrings tjenester i dag støtter ikke bare pcer men også mobile enheter.

Uansett hva man ender opp med, finnes det mange fine løsninger for skylagring / backup, og vi kan hjelpe dere med alle, og mer til.